Blog št. 1

Blog št. 1

To je blog!

Bi bil to dober začetek “bloganja”? No, če smo popolnoma odkriti, se s tem ne bomo preveč obremenjevali…. Trudili se bomo le, da bomo skozi vrstice, ki jih bomo zapisali, dodali nekaj vrednosti v vaša življenja.

To je namreč osnovni namen naše ekipe in vseh naših aktivnosti. Preprosto si želimo investirati življenje (torej naše znanje, izkušnje, zmage in lekcije) v življenje osebe na drugi strani. Prepričani smo namreč, da lahko vsak izmed nas doprinese nekaj k kvaliteti življenja nekoga drugega. Da pa bi bilo to možno, mora biti najprej vzpostavljeno zaupanje, na katerem bo temeljil nadaljni odnos. Ko dodamo še srčnost in predanost, imamo osnovo na kateri lahko gradimo zgodbe, ki bodo obstale tudi po tem, ko nas ne bo več.

Take zgodbe želimo ustvarjati. Vemo, da so velike zgodbe sestavljene iz majhnih in da je prav vsaka izmed njih pomembna za celotno sliko. Vsake se bomo lotili srčno in celovito in enako velja za ta blog.

Bodi dovolj za prvič. Za konec le še povabilo na potovanje z nami.
Kam? Proti svetu z več zdravja in (še) boljšo kvaliteto življenja vsakega izmed nas.
Kako? Preko številnih kanalov, ki jih odpira moderna tehnologija (glej vrstico na dnu strani) in seveda preko vseh aktivnosti, ki jih izvajamo “v živo”. Če ste mnenja, da bi lahko preko sodelovanja doprinesli k boljšemu svetu, smo odprti za pogovor, “možgansko nevihto” in (logično :)) akcijo!
Od besed k dejanjem!

Se beremo…
Ekipa LITL